2011. június 30., csütörtök

1 év szünet ...



Így kezdtem anno: "Sosem voltam képes naplót írni. Ennek ellenére most mégis belekezdek egy blogba. Hogy mi lesz belőle? Passz. Majd idővel kiderül mi lesz a sorsa."

No igen, valahogy a naplóim is így maradtak mindig abba..., aztán kezdtem egy újat..., új fellángolással. No itt most azért nem kezdek újat, hanem megpróbálom folytatni, pont egy évnyi kihagyás után blogocskámat. Időm ugyan nem lett több, sőt, egyre kevesebbnek érzem. A gyerekek pörögnek ezerrel, így pörgetnek engem is. Jóval kevesebbet tudtam mostanában tevékenykedni, de azért csak-csak kerültek ki a kezeim közül sk ajándékok, amiket így utólag azért majd csak megmutatok.



5 megjegyzés:

  1. Szia :D!

    Már nagyon hiányoltalak! :) Jó, hogy újra itt vagy! :) Még ha csak keveset is, de itt vagy! Én is ilyen nehezen oldom meg, de tudom, hogy olyan jó, amikor feljövök és látom mások is itt jártak néhány mondat erejéig, jó olvasni, tudni róluk! :) Erőt ad a folytatáshoz, mert lehet, hogy az én mondataim adnak erőt valakinek a világban! És bár soha nem találkoztunk és soha nem beszéltünk, mégis örülök neked :D, mert ránézek a fényképedre, és az arcod látva olyan, mintha ezer éve ismernélek :)! Folytassad tovább! Én mindig várom a híreket :)! Üdv: Edina /Cincóanyci, Timike/Cincóka és most már Dórka baba is :D

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    :) Köszönöm a bíztatásokat! Igyekszem jönni, de éppen babatakarót alkotok :) Mint minidg, most is éjjel, mint egy igazi bagoly (bár már néha egyre nehezebb baglyoskodnom.)

    VálaszTörlés
  3. Jó, hogy visszatértél. :o) Várom/juk az alkotásokat és a gondolatokat. :o)

    VálaszTörlés
  4. Szia Eta!
    No most tényleg visszatértem :) Elsőre egy recepttel :)

    VálaszTörlés