2010. február 24., szerda

Zsebbagoly kabalának

A család és az ismerősök összes ujja összetéve, kinek keresztbe, kinek hármasával, hiszen ezekben az órákban, percekben államvizsgázik az én drága Öcsikém. Tegnap míg Dani 3,5 :O :) órát szunnyantott, összedobtam-vágtam-tűztem neki egy zsebbaglyot kabalaként (erdeti ötlet innen).


Minden öltésében ott a drukk. Hogy miért éppen bagoly? Mert Gabó, illetve mostmár mi is Anyummal vadásszuk a baglyos dolgokat. Több száz bagoly lakik már Gabó bagolyvárában, azaz a szobájában. A netről nem egy bagolyötletet gyűjtöttem már le. Most ez tűnt a legkivitelezhetőbbnek, meg zsebkabalaként is elfér. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem ez az első és nem is az utolsó baglyos csecse, ammit Öcskösnek csináltam. Jah, és HAJRÁ!!!

2 megjegyzés:

  1. Én is szorítok neki!
    A bagoly csecse szuper!

    Dani este ilyen nagy szunya után mikor alszik el???
    Nálunk ez az alvás mostantól örök probléma marad :)

    VálaszTörlés
  2. Viki!
    Köszönjük a drukkot!
    Danimnak szerencsére nagyon jó az alvókája, Balázsunkkal szemben. Úgyhogy vele nincs gond. Balával annál inkább. Ő alszik az oviban 1,5 órát, s ezzel Ő maximálisan feltöltődik, alig lehet "lecsapni". Dani mindegy, hogy mennyit alszik délután (általában 2-3 óra), neki eljön a max. 19:30-as idő, s azzal "fellőték a pizsamáját". Mutatja, hogy menjünk pancsizni és aludni. Betesszük a kiságyába, kéri hogy takarjuk be, majd integet, mi kijövünk, s öt perc múlva már alszik is. Pedig egyáltalán nem "neveltük" másként mint Balát. Ebben is ég és föld a két lurkó. Mondjuk megjegyzem, Bala kb. 16 hós koráig el tudott aludni egyedül. Azóta nem megy neki. De nagyon nem. :( Remélem Danink nem "romlik" el, s megőrzi az álommanókkal a jó kapcsolatot, s Balát is megtanítja majd elaludni.

    VálaszTörlés