2010. február 26., péntek

Tiffany ablakdísz és doboz

Szóval tiffany...
Hmmm... nagy szerelem részemről, de sajnos rég foglalkoztam ezzel a technikával, mivel nem éppen gyerekbarát, hacsak nincs az embernek egy külön műhelye hozzá. No az még nincs. Így csak terveim vannak. No de majd egyszer, ha elkészül a hobby kuckóm....
Addig meg a régen készülteket mutatom.

Tiffany ablakdísz
Amikor elvégeztük Anyummal az alaptanfolyamot a technika megtanulásához, kellett választani egy mintát, amit elkészítünk a két tanfolyami nap folyamán. Nos én ezt választottam. Tanárunk ingatta elsőre a fejét, hogy ez nem éppen kezdőknek valód, de ha nagyon ragaszkodok hozzá, majd segít. Segítenie nem igen kellett, hacsak annyit nem, hogy egy pár órát ráhúzott miattam, mivel igen aprólékos a minta, én meg maximalista vagyok. Ám a végeredményhez gratulált, s elismerését fejezte ki. :)

Tiffany doboz
Azért nem tagadom meg magamat, kerüljön utamba bármilyen technika, a csomagos vérem előbújik, s előbb vagy utóbb, de doboz kerül ki a kezeim közül. Így volt ez a tiffanyval is. És amire igazán büszke vagyok, hogy elsőre sikerült, s hogy a mai napig funkcionál, nem esett szét darabjaira, és hogy maximálisan minden részlete saját tervezésű. A minta is. :)

8 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek! Gyönyörűek!
  Csodáltam volna ha ilyeneket nem tudsz. :)
  A doboz elképesztő, még sosem láttam ilyet.

  VálaszTörlés
 2. Hát legyél is nyugodtan büszke! Nekem az ablakdísz a kedvencem!

  VálaszTörlés
 3. Timi, ezek gyönyörűek!
  (És hallom, bővült a zene repertoár. :-) Ezzel is eltaláltál.)
  Éva

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Nektek! Örülök, hogy nektek is tetszenek :)

  VálaszTörlés
 5. Nocsak, nocsak! Üdv a klubban!! Azért kár lenne abbahagyni!!! Amikor nekem voltak kicsik a gyerekeim és még nem volt műhelyem, éjjel dolgoztam..:-))) A gyerekek meg nagyon hamar megnőnek :-)) Én biztatnálak, hogy folytasd...

  VálaszTörlés
 6. Szia Andi! Üdvözöllek nálam!
  Én is az éjszakákat használom fel a kreatívkodásaimra, még jó hogy igazi bagoly vagyok :)A bíztatást köszönöm, s remélem, hogy minél előbb tudom folytatni ezt a hobbymat is :)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűek! Gratulálok! Fantasztikusak!

  VálaszTörlés
 8. Anikó!
  Köszönöm szépen! :)

  VálaszTörlés