2011. november 1., kedd

Tökös tökök 2011.

Két éve még nem irányítottak a fiaim, hogy milyen arculata legyen a halloweeni tökünknek, így igazi lányos, szelíd tök kerekedett ki a kezeim közül:



 Tavaly elmaradt a tökfaragás, bár a tök meg lett véve hozzá, de ihlet és idő hiányában csak önmagában, faragatlan módon díszelgett a bejáratnál.

Idén a fiúk kérésének megfelelően kellett faragnom. Bala mérges tököt kért, Dani meg mosolygósat.
Elsőként a haragos tök készült el, s annyira tetszett Daninak, hogy közölte neki is ilyen kell, de szerencsére sikerült meggyőznöm, hogy a vicsorgó mellé kell egy vidám is, s az is szép lesz, így beleegyezett. :)


Hogy jövőre milyet faragunk majd? Terveim nekem már lennének, no de az még egy év, s a gyermeki igények is változnak még addig...

2 megjegyzés:

  1. Szia, nagyon édesek lettek! :) Mi is csináltunk, de még nem volt időm feltenni. :) Örülök, hogy megint írtál, remélem jól vagytok. Nekem Dóri már fél éves, és most kezdek csak magamhoz térni. De blogolni nagyon kevés az idő, örülök, ha olvasok egyet-egyet. :). Vigyázzatok magatokra! :), puszi Cincó anyci

    VálaszTörlés
  2. A tökök pont a mai nappal kerültek a komposzthalom tetejére :(
    De jövőre újakat alkotunk :)
    No időm nekem nulla, így csak nagy ritkán tudok blogolgatni. Akár írni, akár olvasni :( Más nem is tudom hogy csinálja???

    VálaszTörlés