2009. november 27., péntek

Adventi zöldség- és gyümölcsgyártás


A "Zöldség- és gyümölcsgyár"-ra Zelnice blogján leltem rá. A tökhöz és az eperhez rögtön kedvet kaptam. El is készültek, a fiúknak meg nagyon tetszettek.
Balától rögtön jöttek a megrendelések: "Anya! Ugye csinálsz majd nekünk répát is! Meg paradicsomot is! Meg...." Így jött az ötlet, hogy a többi gyümölcsök, zöldségek az adventi zsákocskák tartalmai lesznek. Úgyhogy ezek után az elkészítésük estére/éjszakákra tevődött át (hogy a fiúk ne lássák készültüket), ennek köszönhetően viszont egy kicsit le vagyok maradva (pláne hogy közben le is betegedtem), pedig lassan össze kellene állítani a kis puttonyokat, hiszen hétfőn az "angyalkáknak" fel kell helyezniük a korlátra. Azt mondjuk nem tudom, hogy például a répa hogy fog beleférni, mivel kétszer akkora lesz terveim szerint mint a zsákocska, de majd megoldjuk valahogy.

2009. november 22., vasárnap

Blogindító

Blogírás: Sosem voltam képes naplót írni. Ennek ellenére most mégis belekezdek egy blogba. Hogy mi lesz belőle? Passz. Majd idővel kiderül mi lesz a sorsa.

"Alkotni és adni jó ..." csak így röviden, de ez sokmindent takar részemről.

Alkotni:
Mindig ténykedek valamin. Tervek sokasága van a fejemben, csak hát egy nap 24 órából áll, ami mindig kevésnek bizonyul, hogy utolérjem magam (annak ellenére, hogy bagoly vagyok). De ez így jó. Unatkozni nem tudok.
Alkotásaim tárháza széles. Szeretek kísérletezni, s új kihívásokat keresni.

Adni:
Nagyon jó dolog. Látni azt, hogy a másik félnek örömet szerzek.